Про нас

Медіалабораторія Custom Lab заснована у листопаді 2008 року в Києві.
Понад 6 років була офіційним підрозділом міжнародного видавничого дому Sanoma Media (у минулому Independent Media) в Україні. Після закриття видавничого дому, з січня 2015 року Custom Lab – самостійна структура.

Custom Lab – об’єднання медіапрофесіоналів: редакторів, журналістів, дизайнерів, фотографів та інших фахівців, які мають досвід та здатність створювати нові медіа-проекти будь-якого ступеня складності українською, російською та англійською мовами.

Custom Lab реалізували кілька десятків унікальних друкованих та електронних медіапроектів для компаній-замовників. У тому числі журнали В2Р, В2В, В2С, фірмові альбоми, річні звіти, каталоги продукції, спеціалізовані видання, веб-проекти, діджитал-журнали.

Керівник лабораторії – Роман Суліма, відомий в Україні журналіст та медіаменеджер з більш ніж 20-річним досвідом роботи, у портфоліо якого понад 50 медіастартапів.

 

Роман Суліма засновник
Анжела Хачатурова журналістка, редакторка
Ірина Вербова журналістка, редакторка
Вікторія Шапаренко журналістка, редакторка
Наталія Володченко журналістка, редакторка
Юлія Проскурина СММ-менеджер
Ярослав Руденко арт-директор, дизайнер
Юлія Пірогова редакторка, коректорка
Сергій Мороз кольорокоректор, дизайнер
Сергій Григурко арт-директор, дизайнер
Оксана Костюшко журналістка, редакторка
Ірина Леонідова арт-директорка, дизайнерка

Звання та нагороди

Жовтень 2006
Обкладинка року у номінації «Глянцеві журнали». За обкладинку журналу "10 днів".
Листопад 2010
Директор з розвитку року (Роман Суліма). За внесок у розвиток контент-маркетингу та кастом паблішингу в Україні.
Листопад 2010
Гран-прі у номінації "Найкращий річний звіт". За річний звіт компанії "Київстар" (створений на виробничій базі CustomLAB by Sanoma Media Ukraine).
Листопад 2011
Гран-прі у номінації "Найкращий річний звіт". За річний звіт компанії "Київстар" (створений на виробничій базі CustomLAB by Sanoma Media Ukraine).
Листопад 2011
Гран-прі у номінації Найкраще видання для клієнтів. За щомісячний 100-сторінковий журнал "Твій номер" компанії "Київстар" (створений на виробничій базі CustomLAB by Sanoma Media Ukraine).
Листопад 2012
Гран-прі у номінації «Найкраще видання для персоналу» за журнал JTI Inside (створений на виробничій базі CustomLAB by Sanoma Media Ukraine).
Листопад 2013
Гран-прі в номінації "Кращий корпоративний журнал В2С" за Admiral Magazine заміського комплексу Grand Admiral Club (створений на виробничій базі CustomLAB by Sanoma Ukraine).
Листопад 2014
Гран-при у номінації "Найкраща корпоративна книга" за книгу "Моє нове житло від А до Я" на замовлення будівельної корпорації "Ріел" (створена на виробничій базі Custom Lab).
Грудень 2018
Гран-прі в номінації Corporate Reputation за партнерство щодо створення контенту до кампанії «Люди Ідей» для співробітників компанії 1+1 media.
+38 095 272-09-26