Буклет International Alert Ukraine

International Alert_210_210_coverМир – це те, заради чого варто працювати. Міжнародна організація International Alert  в Україні допомагає не словом, а ділом знаходити шляхи мирного вирішення конфлікту.

Custom Lab зробив свій внесок у цю благородну справу і допоміг на папері відтворити результати наполегливої праці International Alert в Україні.

У буклеті, зробленому українською та англійською мовами окремо, розповідається про зусилля, яких було докладено задля становлення миру. Однак результати були б не такими значущими, якби не активна участь українських партнерів. Та процес становлення миру потребує зусиль усіх громадян. Долучаймося!

International Alert (Alert) – одна з небагатьох організацій у світі, яка займається побудовою миру. Вона понад 30 років допомагає людям знайти шляхи вирішення конфліктів.

Организація працює з людьми в 25 країнах по всьому світу. В Україні International Alert реалізує проєкт«Психологічні зерна Миру і Громадянський активізм» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Замовник: International Alert Ukraine
Фірмовий буклет В2В
210х210 мм
32 сторінки
1000 примірників
Проведені роботи: майстер-макет, рубрикатор, наповнення, дизайн, підготовка до друку